Deze trip naar Umbrië mag zeker niet ontbreken in mijn aanbod van culinaire reizen.

Al meer dan 10 jaar een groot succes, en een prachtige ervaring zowel op culinair als op cultureel vlak om het groene hart van Italië, Umbrië, te leren ontdekken.

Zoals de vorige reizen naar Umbrië, verblijven we uiteraard hier ook in het Guesia Village Hotel ****

Wederom zullen we zeer gastvrij ontvangen worden, en chef Santa zal zeker zorgen voor de nodige Italiaanse culinaire ideeën.
http://www.guesia.com

Ook hier heb ik gekozen voor een all-in formule, dus alle uitstappen met degustaties, hotelverblijf met ontbijtbuffet, lunches en diners met aperitief, wijnen en waters, alle verplaatsingen, begeleiding, ….. zijn inbegrepen in de prijs

We rijden met een mini bus doorheen het prachtige landschap, op zoek naar nieuwe culinaire ontdekkingen.

Ontbijt en diner is steeds in het hotel, lunch en degustaties tijdens de uitstappen.

Het klassieke programma bestaat uit volgende uitstappen (steeds onder voorbehoud):

  • Truffelzoektocht met honden en befaamd trofolau “Luca” in Pettino.
  • Bezoek “Azienda Agricola La Callaia” met olijvenpluk en degustatie eigen producten.
  • Bezoek bij Frantoio “Az. Agricola Benedetti Agostino”, olijvenpersing.
  • Wijndegustaties bij enkele prachtige wijnboeren met degustaties.
  • Bezoek enkele plaatselijke dorpjes zoals Montefalco, Spello, Colfiorito, Bevagna
  • Bezoek Perugia en Assisi (oa Basilica di Santa Chiara, Basilica Papaledi San Francesco D’Assisi)
  • Rondleiding bij artisanale bakker San Felisiano te Foligno
  • Unieke Kookles en bereiding “Porcetta” met chef Santa.

Er kan ook een volledig ander programma uitgewerkt worden, voor degene die hier al geweest zijn.

Deze trip kan enkel doorgaan indien er in totaal minumum 12 personen zijn ingeschreven.