CULINAIRE TRIP NAAR VENETO, ITALIË, van woensdag 17 mei t.e.m. zondag 21 mei 2023

Veneto, een totaal nieuw reis, met fantastische nieuwe culinaire ontdekkingen

Zoals bij alle vorige culinaire reizen, heb ik ook hier gekozen voor een all-in formule.

We verblijven in het prachtige hotel **** “Villa Zoppi” in Colognola ai Colli

https://www.villazoppi.com/it/hotel-di-charme-verona

 

Vertrekvlucht vanuit Charleroi met Ryanair naar Bergamo op woensdag 17 mei

                om 06u30, aankomst Bergamo rond 08u00.

Terugvlucht vanuit Bergamo met Ryanair naar Charleroi op zondag 21 mei om 17u00,

                aankomst Charleroi rond 18u35.

Ter plaatse rijden we rond in een minibus, met Italiaanse chauffeur.

Luchthaventransport vanuit Hasselt heen en terug is eveneens voorzien

De volgende dagen trekken we rond door deze mooie natuur en bezoeken verschillende

                dorpjes en kleinere artisanale bedrijven.   

Volgende uitstappen staan oa op het programma (onder voorbehoud):

  • bezoek prachtig olijfoliedomein met museum
  • bezoek heuvels van prosecco in Valdobbiadene
  • bezoek Villa Canestrari, met een museum van wijn
  • wijndomein met oa degustatie Amaronewijnen
  • kaasbedrijf
  • diner in luxe restaurant Le Cedrare
  • bezoek verschillende artisanale boerderijen

 

Als je interesse hebt, neem dan zo vlug mogelijk contact op!

 Deze trip kan enkel doorgaan indien er in totaal minimum 12 personen zijn ingeschreven.