Brontolo Tours

Exclusieve & Culinaire Reizen

Puglia

CULINAIRE TRIP NAAR PUGLIA, ITALIË van dinsdag 9 april tot en met zaterdag 13 april 2019

Een volledig nieuwe reis naar het zuiden van Italië, in de hiel van de laars.
Een zeer mooie streek, prachtige wijnen en olijfolie, uiteraard ook een uitmuntende keuken.

Ook hier heb ik gekozen voor een all-in formule.
We verblijven in Relais Villa San Martino *****L , gelegen in Martina Franca,
waar we 4 nachten verblijven, en bijna 5 volledige dagen ter plaatse zijn
www.relaisvillasanmartino.it

Vlucht vanuit Brussel Charleroi, met Ryanair heen en terug, naar Bari.
Vertrek woensdag 9 april om 07h10, aankomst Bari rond 09h30.
Terugvlucht op zaterdag 13 april om 20h25, aankomst Brussel Charleroi rond 22h50.
Ter plaatse rijden we rond in een minibus, met Italiaanse chauffeur.
Luchthaventransport vanuit Hasselt heen en terug is eveneens voorzien

Volgende uitstappen staan voorlopig op het programma (onder voorbehoud):
° Bezoek prachtige Masseria
° Bereiding mozzarella, ……
° DOP brood in Altamura
° Salumificio, …….
° Wijndomeinen (Primitivo, ….)
° Bezoek Alberobello, Locorotondo
° Bezoek zeer oude olijfmolen
° Kookles

Deze trip kan enkel doorgaan indien er in totaal minimum 12 personen zijn ingeschreven.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Brontolo Tours

Thema door Anders Norén