CULINAIRE TRIP NAAR PUGLIA, ITALIË van maandag 6 juni tot vrijdag 10 juni 2022
Een volledig nieuwe reis naar het zuiden van Italië, in de hiel van de laars.
Een zeer mooie streek, prachtige wijnen en olijfolie, uiteraard ook een uitmuntende keuken.
Ook hier heb ik gekozen voor een all-in formule, dus alle uitstappen met degustaties, hotelverblijf met ontbijtbuffet, lunches en diners met aperitief, wijnen en waters, alle verplaatsingen, begeleiding, ….. zijn inbegrepen in de prijs
We verblijven in Relais Villa San Martino *****L , gelegen in Martina Franca, waar we 4 nachten verblijven, en bijna 4 volledige dagen ter plaatse zijn
Heenvlucht vanuit Brussel Charleroi, met Ryanair, naar Brindisi.
Vertrek maandag 6 juni om 06h35, aankomst Brindisi rond 09h05.
Terugvlucht vanuit Brindisi op vrijdag 10 juni om 16h10, aankomst Charleroi rond 18h35.
Ter plaatse rijden we rond in een minibus, met Italiaanse chauffeur.
Luchthaventransport vanuit Hasselt heen en terug is eveneens voorzien
Volgende uitstappen staan voorlopig op het programma (onder voorbehoud):
- Bezoek prachtige Masseria
- Bereiding mozzarella, burata, taralli……
- Lunch aan de haven in Brindisi
- Salumificio, …….
- Enkele schitterende wijndomeinen (Primitivo, ….)
- Bezoek Alberobello, Locorotondo, Martina Franca, ….
- Bezoek Mattera (gelegen in Basilicata !!) onder voorbehoud
- Bezoek zeer oude olijfmolen
- Kookles
Als je interesse hebt, neem dan zo vlug mogelijk contact op!
Deze trip kan enkel doorgaan indien er in totaal minimum 12 personen zijn ingeschreven.