CULINAIRE TRIP NAAR ARDÈCHE, FRANKRIJK

 

Zeer exclusieve reis, met oa diner in restaurant Likoké, bij Piet Huysentruyt

Hier verblijven we nabij Chambonas in een zeer mooie auberge, met fantastische regionale keuken.

We reizen hier heen en terug met de TGV vanuit Brussel naar Valence, waar ons een bus met chauffeur opwacht.

Zoals bij alle vorige culinaire reizen, heb ik ook hier gekozen voor een all-in formule.

Dit is een volledig begeleide reis, van vertrek in Hasselt tot en met terug aankomst in Hasselt

 

Op het programma staan volgende uitstappen onder voorbehoud:

  • diner in restaurant Likoké van Piet Huysentruyt (* guide Michelin)
  • Privé kookles van Piet Huysentruyt of privé lunch ten huize Piet
  • bezoek enkele zeer mooie wijnhuizen.
  • ontvangst bij enkele ambachtslui uit de streek
  • outdoor experience met rondleiding kruidentuin, olijfgaard, wijngaard, ..
  • bezoek artisanaal fabrikant van nougat
  • bezoek ochtendmarkt in Les Vans
  • bezoek Joyeuse, Naves, Balazuc, ….
  • rondleiding doorheen educatief kaasbedrijf