CULINAIRE TRIP NAAR LOMBARDIJE, ITALIË van donderdag 25 mei t.e.m. maandag 29 mei 2023

 Lombardije is een mooie streek, met zeer veel gastronomische geneugten.

Ook hier heb ik gekozen voor een all-in formule, dus alle uitstappen met degustaties, hotelverblijf

                met ontbijtbuffet, lunches en diners met aperitief, wijnen en waters, alle verplaatsingen,

                begeleiding, ….. zijn inbegrepen in de prijs

Hier verblijven we in het exclusieve ****Red’s Redaelli Hotel te Barzanò (Lecco)

www.redshotel.com                     www.zafferanobistrot.com

          

Vlucht vanuit Brussel Zaventem met Brussels Airlines heen en terug, naar Milaan Malpensa.

Heenvlucht donderdag 25 mei vanuit Zaventem om 06h20, aankomst Milaan Malpensa rond 07h50.

Terugvlucht maandag 29 mei vanuit Milaan Malpensa om 21h45, aankomst Zaventem rond 23h15.

Ter plaatse rijden we rond in een minibus, met Italiaans chauffeur.

Luchthaventransport vanuit Hasselt heen en terug is eveneens voorzien

Volgende uitstappen staan op het programma (onder voorbehoud):

  • Kookles bij befaamd chocolatier Denis Buosi, gevolgd door diner “al cacao”
  • Bezoek Luigi Guffanti, meest befaamd kaasmeester in Italië
  • Begeleid bezoek doorheen Oggiono (oa kopie Het Laatste Avondmaal, tempel Longobarden)
  • Bezoek bedrijf Legù “Non è Pasta”, met degustatie ter plaatse
  • Bezoek wijndomein Tenuta degli Angeli (met oa Balsamo degli Angeli)
  • Begeleid bezoek Bergamo bovenstad
  • Bezoek Fromaggi Carozzi in Valsassina (gorgonzola, tallegio, …)
  • Bezoek Marco d’Oggiono Prosciutti met degustatie ter plaatse.

                         

Het aantal plaatsen voor deze trip is beperkt tot maximaal 18 personen.

Als je interesse hebt, neem dan zo vlug mogelijk contact op!

Deze trip kan enkel doorgaan indien er in totaal minimum 12 personen zijn ingeschreven.