CULINAIRE TRIP  NAAR UMBRIË, ITALIË van zondag 27 oktober t.e.m. vrijdag 1 november 2024 (herfstvakantie)

 

Deze trip naar Umbrië mag zeker niet ontbreken in mijn aanbod van culinaire reizen.

Al meer dan 10 jaar een groot succes, en een prachtige ervaring zowel op culinair als op

                cultureel vlak om het groene hart van Italië, Umbrië, te leren ontdekken.

Zoals bij alle vorige culinaire reizen, heb ik ook hier gekozen voor een all-in formule.

(alle uitstappen, verblijf, alle ontbijten, lunches en diners met dranken, gids, degustaties, ....)

Dit is een volledig begeleide reis, van vertrek in Hasselt tot en met terug aankomst in Hasselt

We verblijven 5 - 6  dagen ter plaatse en logeren 5 nachten in Hotel Guesia Village **** .

Vertrekvlucht op zondag 27 oktober 18u30 vanuit Brussel Charleroi naar Ancona 20u20.

Terugvlucht op vrijdag 1 november 13u05 vanuit Ancona naar Brussel Charleroi 15u00

Ter plaatse rijden we 4 volledige dagen rond in een minibus, met Italiaanse chauffeur.

Luchthaventransport vanuit Hasselt heen en terug is eveneens voorzien

 

Het klassieke programma bestaat uit volgende uitstappen (steeds onder voorbehoud):

  • Truffelzoektocht met honden en befaamd trifolau “Luca”.
  • Bezoek “Azienda Agricola La Callaia” met olijvenpluk en degustatie eigen producten.
  • Bezoek bij Frantoio met olijfpersing en barbecue.
  • Wijndegustaties bij enkele prachtige wijnboeren met degustaties.
  • Bezoek enkele plaatselijke dorpjes zoals Montefalco, Spello, Bevagna
  • Bezoek  Assisi (oa Basilica di Santa Chiara, Basilica Papaledi San Francesco D’Assisi)
  • Rondleiding bij een artisanale bakker met degustatie.
  • Unieke Kookles en bereiding “Porcetta” met chef Santa.

 

Er kan ook een volledig ander programma uitgewerkt worden, voor degene die hier al geweest zijn.

 

Als je interesse hebt, neem dan zo vlug mogelijk contact op !

 

Deze trip kan enkel doorgaan indien er in totaal minimum 12 personen zijn ingeschreven.

 

Ciao e spero a presto